free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» Οκσίζογλου στον Χαραυγιακό!

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Χρήστου Οκσίζογλου (φωτό) πραγματοποίησε η δημοφιλής ομάδα της Ηλιούπολης, ενισχύοντα σε σημαντικό βαθμό την επιθετική της γραμμή 

 

 

 

Όσο κυλούν οι ημέρες τόσο κι εντείνεται η μεταγραφική δραστηριότητα των ανθρώπων του Χαραυγιακού.

Τα άτομα που στελεχώνουν τον ιδιαίτερα αξιόλογο και φιλόδοξο διοικητικό κορμό της δημοφιλέστατης ομάδας της Ηλιούπολης έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, το οποίο θα απαρτίζεται κυρίως από ποδοσφαιριστές που διαθέτουν σε έντονο βαθμό την στόφα του ηγέτη κι έχουν να επιδείξουν πλούσιες παραστάσεις απο αγώνες μεγάλης κρισιμότητας ανώτερων κατηγοριών.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Χαραυγιακός προχώρησε σε μία ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο ρόστεερ του τον Χρήστο Οκσίζογλου ενισχύοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στον επιθετικό τομέα.

Ο εξαιρετικός φορ αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλητής Αθήνας με την ΑΕ Κηφισιάς, ενώ έχει παίξει επίσης σε Ηλιούπολη, ΑΟ Περιστερίου και Ατρόμητο Πειραιά. Παράλληλα, η διοίκηση ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Ορφέα Παρασκευόπουλο και Δημήτρη Κασσιανό, που θα φοράνε και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδας.

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 11-12/2

Abola Newsroom

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: “Έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις στην Αθηναϊδα”

Abola Team 3

To πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team