free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Επένδυση» με τον Παύλο Καλέμη η Ανθούπολη

Στην ένταξη του 18χρονου ταλαντούχου μεσοεπιεθτικού (φωτό) από την η Κηπούπολη, προχώρησαν στην Ανθούπολη

 

 

Τον μεταγραφικό της καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτη η Ανθούπολη. Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου  συλλόγου των δυτικών προαστίων εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους που άπτονται στην ΄σο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστε ρμε ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλή ποιότητα και το κυριότερο χαρακτηρίζονται από το υψηλό κίνητρο διάκρισής τους μέσα από την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση της Ανθούπολη προχώρησε σε μία πολύ σημαντική προσθήκη, η οποία παράλληλα συγκεντρώνει και το στοιχείο της επένδυσης για το μέλλον, 

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ανθούπολης ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Παύλο Καλέμη, ενισχύοντας σε σημαντικό βθαμό το κομμάτι που ανάγεται στον δημιουργικό τομέα ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Το νέο απόκτημα προέρχεται από την γειτονική Κηπούπολη, με την οποία τη περασμένη σεζόν πανηγύρισε την επίτευξη της ιστορικής ανόδου στην Α’ Κατηγορία

Ο 18χρονος ιδιαίτερα ταλαντούχος μεσοεπιθετικός διαθέτει το ταλέντο και την ποιότητα, ώστε να  προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη νέα του ομάδα.

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος: «Κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια»

Kώστας Παλαιολόγος