free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έσκασε «βόμβα» Στούμπου στην Α.Ε. Ελευθερούπολης!

Την απόκτηση του πολυσύνθετου άσου Κώστα Στούμπου με θητεία σε Καλλιθέα και Αυστραλία ανακοίνωσε η ομάδα των βορείων προαστίων

 

 

 

 

Την μεταγραφική της εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτη η Α.Ε. Ελευθερούπολης!

Η διοίκηση του φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα όλους όσοι ασχολούνται εκτενώς με τα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας και όχι μόνο δημιουργώντας τις βάσεις για ένα σύνολο αρκετά δυνατό, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο μαραθώνιο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η διοίκηση της Ελευθερούπολης προχώρησε στην απόκτηση ενός πδοσοφαιριστή με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες κι επομένως έχει όλα τα εχέγγυα, ώστε να ηγηθεί στο εγχείρημα της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Κώστα Στούμπο. Το νέο απόκτημα έχει να επιδείξει θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες με τη φανέλα της Καλλιθέας, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε Ελευθερούπολης ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Στούμπου.

Ο Κώστας Στούμπος που στο παρελθόν είχε παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες με την φανέλα της Καλλιθέας, αλλά έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία με την φανέλα του Γκυζιακου έχοντας πετύχει 44 γκολ.

Καλώς ήρθες στην Ελευθερούπολη Κώστα.

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»

Related posts

«Επιβλητικά» Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Παραιτήθηκε ο Σπυράκης από τα Βριλήσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

abola10