free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Μπλακ – τζακ» ανανεώσεων και δυνατός κορμός για τον Χαλκηδονικό

Στην επέκταση της συνεργασίας του με 21 ποδοσφαιριστές προχώρησε ο φιλόδοξος Χαλκηδονικός μετά από ενέργειες του Προέδρου Γιάννη Δάρα

 

 

 

Με ταχύτατους ρυθμούς κινείται σε κάθε περίπτωση η χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής περιόδου στον νεοφώτιστο Χαλκηδονικό.

Η διοίκηση του δραστήριου Προέδρου Γιάννη Δάρα συνεχίζει απτόητη τις κινήσεις της που αφορούν στην στελέχωση ενός πανίσχυρου ρόστερ, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, όπου θα συμμετάσχει την ερχόμενη σεζόν

Κάτω από αυτό το πλαίσιο 21 ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Χαλκηδονικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

«Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Χαλκηδονικό και για τη νέα περίοδο 2019-2020.

Πρόκειται για τους: Κολονέλο, Δεμεσλή, Σκέμπι, Δόγανο, Χαντζάρα, Νίκα, Κάιλα, Χασράμα, Λυμπερόπουλο, Αραπογιάννη, Χριστιανό, Ράγια, Γρατσία, Αντωνόπουλο, Σούρμπη, Λάζο, Τσούδη, Καρασαρίνη, Λαγό, Πρίφτη και Λεβέντη.

Έτσι η ομάδα θα στηριχθεί στον περσινό κορμό και σε επτά νέους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει ήδη συμφωνήσει να την ενισχύσουν στην Β’ κατηγορία. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις ενώ θα επεκταθεί για έναν ακόμη χρόνο η πλήρης νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή τους κάλυψη σε γνωστή ασφαλιστική εταιρία.

Η προετοιμασία του Χαλκηδονικού θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου.»

 

Related posts

Από Βούλα… Γαλάτσι!

Abola Team

«Βόμβα» με Μανωλά το Καλαμάκι!

Kώστας Παλαιολόγος

Το τακτικό μηνιαίο Δ.Σ. την Τρίτη 19/6 στην Αθηναϊδα

Abola Team 3