free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Χρήστος Τσούκης από τους Τράχωνες

Στη λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο των νοτίων προαστίων προχώρησε ο Χρήστος Τσούκης

 

 

 

 

Χώρισαν οι δρόμοι του Χρήστου Τσούκη με τους Τράχωνες.

Ο έμπειρος στόπερ που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στην μεσαία γραμμή έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με τους «μπλε» και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Στο διάστημα της περασμένης περιόδου  ο Τσούκης αγωνίστηκε σε 27 ματς με τη φανέλα των Τραχώνων αποτελώντας μια πολύτιμη μονάδα, αφού χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο αξιόπιστες αμυντικές λύσεις στο ποδόσφαιρο των Αθηνών.

Ο 27χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων έχει περάσει από Κόρινθο, Φωστηρα, Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Χαϊδάρι με τον ίδιο μετά το «διαζύγιο» να δηλώνει τα εξής

«Μια δύσκολη χρόνια τελείωσε. Θέλω να ευχαριστώ όλο το έμψυχο δυναμικό από διοίκηση μέχρι και τους συμπαίκτες μου και εύχομαι στην ομάδα τη νέα χρόνια να επιτύχει τους στόχους που θα θέσει».

Από εκεί και πέρα, ο ικανότατος άσος θα ξεκινήσει τις συζητήσεις το επόμενο διάστημα με τις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει. Ήδη αρκετοί σύλλογοι προσπαθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ωστόσο ο ίδιος θα πάρει την απόφαση του τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

Related posts

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής

Abola Newsroom

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Τσαβαλιάς: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος