free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ξεκίνημα με Δημήτρη Δουγιόγλου για τον Γκυζιακό

Στην πρώτη του του εφετινή μεταγραφή με την ένταξη του Δημήτρη Δουγιόγλου προχώρησ εο Γκυζιακός του Κώστα Ζαμπέτα (φωτό)

 

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα ξεκίνησε ο Γκυζιακός.

 

Η δημοφιλής ομάδα των κεντρικων προαστίων της Αθήνας μετά από συντονισμένες εενέργειες προχώρησε στην ολοκλήρωση της πρώτης εφετινής της προσθήκης, ευελπιστώντας σε ακόμη καλύτερη συνέχεια

 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Δουγιόγλου.  Ο 22χρονος χαφ που προέρχεται από τον Ζέφυρο συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες των «πορτοκαλί» και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τους ηγέτες της νέας του ομάδας.

 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις του Γκυζιακού δεν σταματούν εδώ. Ο τεχνικός Κώστας Ζαμπεέτας έχει εισηγηθεί την απόκτηση τουλάχιστον δύο ή τριών ακόμη παικτών που θα ξεχωρίζουν στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας και οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες.

 

Από την άλλη πλευρά, οριστικά παρελθόν από τον Γκυζιακό αποτελούν οι Κώστας Στούμπος και Λευτέρης Διαμαντίδης, τους οποίους η διοίκηση τους ευχαριστεί ολόψυχα για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

 

Η έναρξη τηςθερινής προετοιμασίας ορίστηκε για τις 19 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Κώστα Ζαμπέτα και του γυμναστή Σωτήρη Ρίζου.

 

 

 

 

 

Related posts

Ιεράπολη-ΠΑΣ Γαλάτσι 1-0

Abola Team 3

Διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Μαντζούνης: «Μιλάμε με πράξεις κι όχι με λόγια!»

Kώστας Παλαιολόγος