free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρόσθεσε ποιότητα στα μετόπισθεν με Καλλίτση ο Α.Ο ΧαΪδαρίου

Την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού του Αθηναϊκού Νίκου Καλλίτση ανακοίνωσε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

 

 

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Νίκου Καλλίτση πραγματοποίησε ο Α.Ο. Χαίδαρίου.

Οι ιθύνοντες της διοίκησης του Σπύρου Παπαϊωάννου μετά από αστραπιαίες ενέργειες έδωσαν τα χέρια με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έρχεται να προσδώσει ποιότητα στα μετόπισθεν των «κυανέρυθρων».

Καταλυτικό ρόλο στην εκπλήρωση της μεταγραφικής υπόθεση διαδραμάτισε η θερμή εισήγηση του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου, αφού γνωρίζει άριστα τον παίκτη από την περυσινή κοινή τους παρουσία στον Αθηναϊκό

Παράλληλα, το νέο απόκτημα του συλλόγου έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία σε Προοδευτική, Ιστιαία και ΑΟ Σκεπαστής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Νίκος Καλλίτσης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, καθώς συμφώνησε με την διοίκηση και θα φοράει την φανέλα της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ένωση Ιστιαίας με την οποία αγωνίστηκε και στην Γ’ Εθνική. Μετέπειτα αγωνίστηκε στον Α.Ο. Σκεπαστής, λίγο πριν μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της Προοδευτικής. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Αθηναϊκό, όπου είχε κοινή πορεία με τον προπονητή μας, Χρήστο Κιούρκο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Α.Ο Χαϊδαρίου για την φετινή συνεργασία μας, είναι τιμή μου να φορέσω μια τόσο βαριά φανέλα, υπόσχομαι το καλύτερο δυνατό για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά!», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού στόπερ στην ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου καλωσορίζει στην «οικογένεια» της το Νίκο Καλλίτση και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Κερδίσαμε πολλά, σας ευχαριστώ όλους!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρδιακό επεισόδιο ο Κινδιλίδης!

Kώστας Παλαιολόγος

Γκλεγκλές: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Kώστας Παλαιολόγος