free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διπλή ενίσχυση με Επιτροπάκη και Παλάτσιο για τον ΠΑΟ Ρουφ

Την απόκτηση των Κώστα Επιτροπάκη (φωτό) αι Κώστα Παλάτσιου ανακοίνωσε η διοίκηση της «Αούστρια»

 

 

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη μεταγραφική εξόρμηση του ΠΑΟ Ρουφ.

Τα άτομα που ηγούνται των τυχών της «Αούστρια» επιχειρούν με ταχύτατους, αλλά παράλληλα πολύ προσεκτικούς ρυθμούς να θέσουν τις υγιείς και στέρεες βάσεις που θα επιτρέψουν στην φιλόδοξη και δημοφιλέστατη ομάδα να διεκδικήσει τους πρωταγωνιστικούς της στόχους,.

Οι «ερυθρόλευκοι» με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησαν στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών, οι οποίοι προέρχονται από τον Ατρόμητο Πειριαά και αποτελούν προσωπικές επιλογές του νέου τεχνικού Σταύρου Ηλιόπουλου, ο οποίος εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητές τους.

Το πρώτο απόκτημα ακούει στο όνομα Κώστας Επιτροπάκης, ο οποίος έχει παίξει σε επαγγελματικές κατηγορίες και στην Γ’ Εθνική απέκτησε ο ΠΑΟ Ρουφ όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Αούστρια υπό τον Θόδωρο Κουνάδη.

Ο 28χρονος άσος (που διακρίνεται στη φωτό)  πέραν του Ατρομήτου Πειριαά έχει να επιδείξει αξιόλογο παπλαμρέ, όπως μαρτυρούν οι παρουσίες με τις ομάδες των Ιωνικού,Προοδευτικής,Πεύκης, Παναχαϊκης, Ηρακλή Ψαχνών, Εθνικού, ΑΟ

Το δεύτερο απόκτημα είναι ο Κώστας Παλάτσιος

Ο 20χρονος μέσος που αγωνίστηκε για δυο σεζόν στον Ατρόμητο Πειραιά τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο Παλάτσιος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο στην προσπάθεια που θα κάνει.

 

Related posts

Μεταμορφώθηκε στην επανάληψη η Διάνα Ηλιούπολης (2-0)

Abola Team

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟ Ρουφ (4-1)

Abola Team

Παπαρούνης Νίκος (Θύελλα Αγ. Δημητρίου): “Μπορούσαμε τον πόντο”

abola10