free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έβαλε Μαλλιαρίτση κάτω από τα δοκάρια η Αγία Παρασκευή

Στο ταλέντο και τις αγωνιστικές παραστάσεις του Γρηγόρη Μαλλιαρίτση (φωτό) θα μπορούν να οντάρουν πλέον στην Αγία Παρασκευή

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή σε ό,τι αφορά την γενικευμένη προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ, ενόψει της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν, που θέλει τους «μελανόλευκους» να δημιουργούν τις κατάλληλες και στέρεες βάσεις για μία πρωταγωνισιτκή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα και την γενικότερη πολιτική που ασκεί, ακόμη μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η Αγία Παρασκευή που δείχνει ότι θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Σήφη Βενάκη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Γρηγόρης Μαλλιαρίτσης. Ο 20χρονος πορτιέρο τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της «Σάντα» και πλέον από εδώ και στο εξής θα είναι κάτοικος βορείων προαστίων.

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κόρινθος συμμετέχοντας πέρυσι στην Γ’ Εθνική ενώ αποτέλεσε μέλος και του Πανερυθραϊκού, όπου έπαιξε την προηγούμενη τριετία περισσότερα από 60 ματς.

 

 

Related posts

Υφαντής:”Καλύτερος στη συνέχεια ο ΓΣ Αργυρούπολης” (vid)

abola10

«Μπαμ« με Αλέξανδρο Μπότο τα Σούρμενα!

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζουν Οικονομόπουλος, Μόχλας στον Κένταυρο

admin