free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γέμισε τα «γκολπόστ» του με Σταύρο Δρόσο ο Α.Ο Χαϊδαρίου

Την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Σταύρου Δρόσοσυ ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων κι αναμένετια να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο

 

 

 

Σε μια σημαντική κίνηση που θωρακίζει την ομάδα στη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια ενόψει της επερχόμενης απαιτητικής σεζόν  το Χα’ι’δάρι, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Δρόσου.

 

Ο ικανότατος τερματοφύλακας που θεωρείται ένας από τους καλύτερους της Αθήνας στη συγκεκριμένη θέση, αγωνίστηκε τα 2 τελευταία χρόνια στον ΑΟ Ιλίου, ενώ έχει πλούσια θητεία σε αρκετές ομάδες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας…

 

«Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Σταύρο Δρόσο. Ο 28χρονος γκολκίπερ έχει πλούσια εμπειρία στην κατηγορία ενώ έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον προπονητή μας, Χρήστο Κιούρκο.

 

Ο Σταύρος έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως τα Πετράλωνα, ΠΑΟ Ρουφ, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Νέα Ιωνία και Δόξα Βύρωνος, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στοΊλιον και είναι δεδομένο ότι θα συνεισφέρει στην ομάδα μας στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μην ξεχνάμε ότι ο Δρόσος ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα μας!

 

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Χ. και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες! »

 

Παράλληλα,  η διοίκηση των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ομάδα των Χάρη Μίχου και Παύλου Χριστούλη.

 

Η σχετική ανακοίνωση…

 

<< Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την αποχώρηση του Παύλου Χριστούλη και του Χάρη Μίχου. Δύο παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία με την ομάδας μας και που νοιώθουμε περηφάνια που φόρεσαν την φανέλα της.

 

Νομίζουμε ότι είναι περιττό να τονίσουμε ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Χάρη και τον Παύλο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!>>

 

Related posts

ΡΟΥΦ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-0 Τα στιγμιότυπα

admin

Τρανός: «Έχουμε ακόμη 15 ντέρμπι μπροστά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κινδιλίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία»

Kώστας Παλαιολόγος