free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πακέτο» Μπούσι και Βλάμμη απέκτησε ο Άρης Πετρούπολης

Την απόκτηση των Αρμάντο Μπούσι (φωτό) και Έκτορα Βλάμμη, που προέρχονται από το Παλαιό Φάληρο ανακοίνωσε ο Άρης Πετρούπολης 

 

 

 

Την  απόκτηση των Έκτορα Βλάμμη και Αρμάντο Μπούσι,οι οποίοι αμφότεροι προέρχονται από το  Φάληρο ανακοίνωσε ο Άρης Πετρούπολης.

Καταλυτικό ρόλο στην εκπλήρωση των δύο παραπάνω μεταγραφικών υποθέσεων διαδραμάτισε η «θερμή» εισήγηση του τρχνικού Γιάννη Γαζή, ο οποίος τους εκτιμάει απεριόριστα από την κοινή τους παρουσία στην ομάδα των νοτώιν προαστώιν, 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης:

«Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα μας που δείχνει ότι δεν παρεκκλίνει από το σχεδιασμό της. Συγκεκριμένα, με τα χρώματα του Άρη Πετρούπολης θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής οι Αρμάντο Μπούσι και Έκτορας Βλάμμης.

Ο Βλάμμης είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος μπακ, ενώ ο Μπούσι που αγωνίζεται είναι γεννηθείς του 2000 και αγωνίζεται στην γραμμή της οπισθοφυλακής επίσης. Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα των δυο ποδοσφαιριστών ήταν το Παλαιό Φάληρο. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Related posts

Τρανός: «Πήραμε την πρόκριση, δείχνοντας χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2-1

abola10

Αποχώρησε ο Σιλεβίστας από τον Παπάγο

Abola Team 3