free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έδωσε τα χέρια με Βαγγέλη Οικονόμου o Aθηναϊκός!

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του πολυσύνθετου μεσοαμυντικού Βαγγέλη Οικονόμου πραγματοποίησε η φιλόδοξη ομάδα του Βύρωνα

 

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη μεταγραφική εξόρμηση του Αθηναϊκού!

Οι «Λόρδοι» εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους που ανάγονται στον σχηματισμό ενός ιδιαίτερα δυνατού και αξιόλογου ρόστερ, το οποίο θα πληροί όλα τα εχέγγυα , ώστε η φιλόδοξη και δημοφιλέστατη ομάδα να διεκδικήσει τους πρωταγωνιστικούς της στόχους στο επερχόεμνο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση που έγινε με τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Μητρογιάννη επήλθε συμφωνία με έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, που έχει την ικανότητα να καλύψει με ιδιαίτερη ευχέρεια όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά να δώσει ποιότητα και ζωντ΄νια  και στη μεσαία γραμμή.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου ο οποίος μετά από μια τετραετία επιτυχημένης παρουσίας στους Αγιους Αναργύρους θα είναι κάτοικος Βύρωνα από εδώ και στο εξής.

Το νέο απόκτημα των «ερυθροκιτρίνων» έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει θητεύσει με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν και στον Άγιο Ιερόθεο

Πλέον οι «Λόρδοι» δείχνουν ότι ενισχύονται σημαντικά και ο Γιώργος Παρασκευαϊδης βλέπει σιγά-σιγά ένα ένα τα κομμάτια του παζλ από το έμψυχο δυναμικό να συμπληρώνονται.

 

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Να διδαχθούμε από τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανεβαίνει ο Άρης

abola10

Βλάχος: «Καλή εμφάνιση κι αποτέλεσμα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες»

Kώστας Παλαιολόγος