free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ελεύθερος ο Έντισον Κιάφα από τους Τράχωνες

Παρελθόν απότελεί από τους Τράχωνες ο Έντισον Κιάφα, (φωτό), ο οποίος πλεόν είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης

 

 

 

Ο πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, ο οποίος υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της πορείας που διέγραψε η ομάδα των νοτίων προαστίων προς την οριστικοποίηση της παραμονής της στην Α’ Κατηγορία, στη συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη του σωματείου, έλυσε φιλικά τη συνεργασία τους και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

 

Ο Κιάφα, έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό. Η σπιρτάδα του, η ποιότητά του, όπως φυσικά και οι ηγετικές του ικανότητες τον καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμο σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Κιάφα ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό, για να ακολουθήσουν Ερμιονίδα Θήβα, Απολλόνια, Κάμαζα και Κούκεσι στην Αλβανία. Να τονιστεί ότι με την Κούκεσι πήρε γεύση προκριματικών Europa League!

 

 

Επίσης, έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής της Χαλκίδας, ενώ την περίοδο 2016-17 κατέκτησε το νταμπλ στην Α’ Κατηγορία Πειραιά με τη φανέλα του Κερατσινίου και υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της ιστορικής ανόδου των «ροσονέρι» στην Γ’ Εθνική μετά από 14 χρόνια. Επόμενοι σταθμοί του ήταν ο Άγιαξ Ταύρου και οι Τράχωνες.

 

Related posts

«Χρυσές» δουλειές για Λάλα και Ρούκα!

Kώστας Παλαιολόγος

Έμεινε όρθιο στο Χολαργό το Ρουφ!

abola10

Σωτηριάδης Σταύρος (Ρουφ): “Ανταποκριθήκαμε άψογα”

admin