free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει και ο Παναγιώτης Ευαγγέλου στον Α.Ο. Ιλίου

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Α.Ο. Ιλίου προχώρησε ο 19χρονος ταλαντούχος μπακ – χαφ Παναγιώτης Ευαγγέλου (φωτό)

 

 

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα του Α.Ο. Ιλίου θα φιγουράρει και την ερχόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Ευαγγέλου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών συνοικιών συμφώνησαν σε όλα με τον ταλαντούχο μπακ – χαφ , ο οποίος ενδέχετια και την νέα σεζόν να αποδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη

Ο 19χρονος δυναμικός ακραίος αμυντικός ήρθε στον ΑΟ Ιλίου τον περασμένο Ιανουάριο από τους Λύκους Χα’ι’δαρίου, ενώ πιό πριν έπαιζε στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Και οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους, και μετά από συνάντηση που είχε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο της ομάδας Μπάμπη Λερούτσο οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα πορευτούν μαζί και τη νέα περίοδο.

Ετσι, σιγά σιγά ολοκληρώνεται το παζλ της νέας περιόδου με τους ήδη υπάρχοντες στην ομάδα παίχτες, και στη συνέχεια θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις έτσι ώστε ο κόουτς Γιώργος Τζώτζης να έχει στα χέρια του όλα τα εφόδια έτσι ώστε να ετοιμάσει την ομάδα για να παρουσιαστεί όπως πρέπει τη νέα περίοδο.

 

Related posts

Νίκος Σωτηρίου (Άμιλλα): “Αξίζαμε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ” V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

Πρωταθλητής ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (3-0)

Abola Team

Καββαδίας: «Αγκάθι» το οικονομικό…

Abola Team