free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε Γούλα στα «φτερά» της η Λυκόβρυση

Στην απόκτηση του 23χρονου ποιοτικού εξτρέμ Γιάννη Γούλα προχώρησε η νεοφώτιστη ομάδα της Λυκόβρυσης

 

 

Στην απόκτηση του Γιάννη Γούλα προχώρησε η Λυκόβρυση, ξεκινώντας τη στελέχωση του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα την βρει στην Α’ ΕΠΣΑ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αποχωρεί μετά από χρόνια από το αγαπημένο του Χαλάνδρι, με το οποίο κέρδισε το κύπελλο ΕΠΣΑ απέναντι στον Ηλυσιακό το 2016. Εκτός των «πρασίνων», τη σεζόν 2016-17 πέρασε από τον γειτονικό Ατρόμητο και τον ΠΟ Ψυχικού.

 

Μάλιστα, στους «κυανέρυθρους» του Χαλανδρίου έχει βρεθεί, ξανά, ακόμα τρεις σεζόν με υποσχετική. Τώρα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με το συγκρότημα των Κώστα Ιωάννου και Γιάννη Γαραντζιώτη, με τον ίδιο να επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία, παράλληλα με τους στόχους που έχουν τεθεί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά θα γίνει συμπαίκτης με τον αδερφό του, τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Γούλα!

 

 

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α.Ο. Λυκόβρυσης:

 

«Καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας τον Γούλα Ιωάννη από την Α.Ε Χαλανδρίου επιθετικό με 50 συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία και προηγούμενες ομάδες ο ΠΟΨ και ο Ατρ. Χαλανδρίου. Του ευχόμαστε μια υγιή και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά!!!»

 

Αναλυτικά και οι δηλώσεις του παίκτη στο snews: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Κώστα Θεοφάνη και το τεχνικό επιτελείο που απαρτίζεται από τον κύριο, Κώστα Ιωάννου και τον κύριο, Γιάννη Γαραντζιώτη, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της στην απαιτητική Α’ κατηγορία.»

 

 

 

Related posts

Η Νέα Ιωνία 1-0 εκτός τον Μικρασιατικό

admin

Γκλεγκλές: “Συγκλονιστικοί οι παίκτες μου στον Άρη Πετρούπολης στο ματς με την Διάνα Ηλιούπολης”

Abola Team 3

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10