free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Και με τη βούλα Κανελλόπουλος στη Θύελλα Ραφήνας

Την απόκτηση του χαρισματικού φορ Χρήστου Κανελλόπουλου ανακοίνωσε η Θύελλα Ραφήνας

 

 

Το τυπικό μέρος της σπουδαίας μεταγραφής του Χρήστου Κανελλόπουλου ολοκληρώθηκε στη Θύελλα Ραφήνας με την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά:

 

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, ανακοινώνουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κανελλόπουλου.

Ο πολύπειρος επιθετικός έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού την τελευταία δεκαετία απαριθμεί πάνω από 250 συμμετοχές σε ομάδες Β’ & Γ’ Εθνικής, ενώ την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε και στη Β’ Εθνική Κύπρου με την ομάδα της Κερύνειας.

Τελευταίος σταθμός στη καριέρα του η ομάδα του Αμπελακιακού Σαλαμίνας, ενώ έχει αγωνιστεί στο Παναιγιάλειο, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Προοδευτική, Φωστήρα, Χαλκίδα,  Άγιοι Ανάργυροι, Θρασύβουλο, Ερμιονίδα, Αστέρα Μαγούλας και  Κισσαμικό.

 

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έκλεισα στην ομάδα της Θύελλας Ραφήνας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στο προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και θα βάλω τα δυνατά μου να τους δικαιώσω. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

 

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια της Θύελλας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

Related posts

Με το …δεξί ο ΠΑΟ Ρουφ, τη Νεάπολη 2-1

Abola Team

Τον Κωνσταντίνο Κηπουρό απέκτησε ο ΠΑΟ Ρουφ

admin

Γκολ ο Βαγγέλης Μάντζιος στο Κρανίδι και… φύγαμε στο Ρουφ

admin