free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Γιόβαν Λάλα ο Ολυμπαικός Λιοσίων!

Την απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού Γιόβαλ Λάλα ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων προκαλώντας αίσθηση!

 

 

 

 

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου ολοκληρώθηκε στον Ολυμπαικό Λιοσίων1 Ο λόγος για την σπουδαία μεταγραφή του Γιόβαν Λάλα, ο οποίος έρχεται στους «ερυθρόλευκους[, ώστε να προσδώσει ποιότητα κι εμπειρία στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής.

Ο Γιόβαλ Λάλα αποκτήθηκε κατόπιν θερμής εισήγησης του νέου τεχνικού Αλέξη Γκλεγκλέ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για μία διετία στον Άρη Πετρούπολης και συγκεκριμένα τη χρονική περίοδο 2016-18 με μεγάλη επιτυχία 

Ο 30χρονος Λάλα, ο οποίος έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας στον Πειραιά (Ηρακλής Νίκαιας, Άρης Αμφιάλης, Ελλάς Ποντίων και Ίκαρος Καλλιθέας), αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας και σαφέστατα πήρε μία γεύση της ανταγωνιστικότητας, αλλά και της γενικότερης οργάνωσης, που διέπει τα συντριπτικά περισσότερα σωματεία της ΕΠΣΑ.

Πέρυσι αγωνίστηκε 23 φορές στο πρωτάθλημα του Πειραιά με τη φανέλα του Καραβά ενώ έχει αγωνιστεί επιπλέον σε ΑΟ Κορυδαλλού και Κύπρο Κορυδαλλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων, ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Γιόβαν Λάλα.

Μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο έμπειρος αμυντικός είναι ο ΑΟ Καραβάς, Άρης Πετρούπολης, Ίκαρος Καλλιθέας, Ελλάς Ποντίων και Ηρακλής Νίκαιας.

Γιόβαν σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»

 

Related posts

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

admin

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Χολαργός, 1-0 το Χαλάνδρι

Βασίλης Θεόκλητος

Έπιασε κορυφή το Αιγάλεω, 2-0 τα Σούρμενα

Abola Team 3