free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παίκτες της Κοψαχείλας Αγγελόπουλος και Δεληγιάννης

Την ένταξη των Γιάννη Αγγελόπουλου (φωτό) και Κώστα Δεληγιάννη ανακοίνωσε η Κοψαχείλα

 

 

 

Τη μεταγραφική της αντεπίθεση ξεκίνησε απτόητη η Κοψαχείλα!

Τα άτομα που απαρτίζουν τον διοικητικό κρμό του συλλόγου των νοτίων προαστίων σε άμεση συνεργασία με τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη φουλάρουν τις μηχανές τους στο κομμάτι που ανάγεται στη χάραξη του σχεδιαμσού ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν, προσβλέποντας στη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού κορμού, ικανού να διεκδικήσει υψηλές βλέψεις στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η Κοψαχείλα προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, που προβλέπεται να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα «εργαλεία» ενόψει της επερχόμενης δύσκολης σεζόν.

Ο λόγος για τον νεαρό ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης κι έχει να επιδείξει ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία, αλλά και τον φορ Κώστα Δεληγιάννη, που αποκτήθηκε από την Αρμενική και διακρίνεται για την εκτελεστική του δεινότητα.

 

Την ίδια στιγμή, αίσια έκβαση είχαν οι επαφές με τον Σταύρο Γκιόλα, ο οποίος ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο, αφού προηγουμένως οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο έμπειρος επιθετικός ήταν «καθαρές».

Παράλληλα με τη φανέλα της Κοψαχείλας θα εξακολουθήσουν να αγωνίζοντια και την επόμενη σεζόν οι Κώστας Πελεκάσης και Τάσο Αυλωνίτης, οι οποίοι προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον σύλλογο. Την ίδια στιγμή ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που αφορούν την αποθεραπεία του Γιώργου Σουλοβάρι μετά από τη εγχείρηση χιαστών στην οποία είχε υποβληθεί.

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Φιλίππου: «Απόλυτη επιβεβαίωση των κόπων μας η τρίτη θέση»«

Παπαζαφειρόπουλος: «Oι παίκτες μου μόχθησαν!»

Kώστας Παλαιολόγος