free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρέμεινε και ο Παναγιώτης Κοσκινάς στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κοσκινά προχώρησε η διοίκηση συλλόγου των βορείων προαστίων

 

 

 

 

Την χάραξη του σχεδιασμού τους για την επόμενη απαιτητική σεζόν συνεχίζουν ακάθεκτοι στον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Τα άτομα όπου ηγούνται των τυχών της φιλόδοξης ομάδας των βορείων προαστίων είναι σε διαρκείες επαφές με πολλούς πάικτες οι οποίοι ολοκλήρωσαν το εγχείρημα της περυσινής σεζόν και αποτέλεσαν την βάση επάνω στην οποία οικοδομήθηκε η συνολικά επιτυχημένη πορεία της ομάδας στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Παναγιώτης Κοσκινά,ς ο οποίος στην καθοριστική συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη συμφώνησε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν. όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<< ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

Σε μία ακόμη σημαντική συμφωνία, προχώρησε η Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, αφού ο χαλκέντερος αμυντικός Παναγιώτης Κοσκινάς, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Γαλατσίου και για την επόμενη χρονιά, θωρακίζοντας την αμυντική γραμμή του συλλόγου.

Ο 29χρονος άσσος του Γαλατσίου, την χρονιά που πέρασε, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό, από τον οποίο όμως αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι πανέτοιμος να προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας, προς τέρψιν όλων των φίλων του συλλόγου και φυσικά του προπονητή Θοδωρή Κουτσουδάκη. >>

 

Related posts

Συνέχεια στις νίκες η Δάφνη Π. Φαλήρου

abola10

«Έκλεισε» Βασίλη Χαλά ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Κοθράς (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Είχαμε ψυχικά αποθέματα”(vid)

abola10