free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Μπαμ» με Μπριλάκη ο Θησέας

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μπριλάκη (φωτό) ανακοίνωσε ο Θησέας Κερατσινίου ενισχύοντας σημαντικα΄τα μετόπισθεν

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με τον απόκτηση του Κωνσταντίνου Μπριλάκη πραγματοποίησε ο Θησέας ταράζοντας τα … λιμνάζοντα νερά των ερασιτεχνικών κατηγοριών του πειραίκού ποδοσφαίρου.

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου του Κερατσινίου μετά από μεθοδικές και στοχευμένες ενέργειες συμφώνησαν σε όλα με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είδε με πολύ θετικό σκεπτικό την προοπτική να μετακομίσει στην φιλόδοξη ομάδα του Θησέα, η οποία δημιουργεί όλες τις απαραίτητες προοπτικές, ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Πειραιά.

Η ένταξη του Κωνσταντίνου Μπριλάκη αναμένετι ανα προσδώσει ποιότητα αλλά κι εμπειρία στα μετόπισθεν, αφού πεόκειται για ποδοσφαιριστή, που έχει να επιδείξει πολύ αξιόλογο βιογραιφκό και θητεία σε συλλόγους ανώτερων κατηγοριών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Μπριλάκης έχει αγνωιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Αργοναύτη , Μανδραϊκό, Ήφαιστο, ΑΕ Νίκαιας και πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει τον ηγέτη της οπισθοφυλακής της νέας του ομάδας.

 

 

 

Related posts

ΑΟ Αγ. Δημητρίου-Αρμενική 4-0

Abola Team 3

ΑΕ Νίκαια-Αρμενική 4-1

Abola Team 3

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αναγέννησης Μοσχάτου Ευάγγελος Κωνσταντίνου 26-10-2016

Ρένος Γιαμπουράς