free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει με Σπύρο Θεοδωρακάτο o ΠΑΣ Γαλάτσι

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον 27χρονο βιρτουόζο επιθετικό (φωτό0 ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων

 

 

 

 

Τις ενέργειες που απαιτούνται για την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής περιόδου συνεχίζουν απτόητοι στον ΠΑΣ Γαλάτσι, προσβλέποντας στη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, ικανού να σταθεί με αξιώσεις στο επερχόμενο μαραθώνιο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα η διοίκηση του σωματείου των βορείων προαστίων σε άμεση συνεργασία με τον τεχνικό Θόδωρο Κουτσουδάκη φροντίζουν να επιλύουν όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν στη χάραξη του σχεδιασμού.

 

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γαλάτσι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον βιρτουόζο επιθετικό Σπύρο Θεοδωρακάτο

 

Η ανακοίνωση:

 

«ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

 

Μαζί θα πορευθούν και την νέα αγωνιστική περίοδο Γαλάτσι και Σπύρος Θεοδωρακάτος, αφού ο 27χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την Διοίκηση του συλλόγου, για επέκταση της συνεργασίας τους.

 

Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός του Γαλατσίου, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδος με 15 τέρματα και πρώτος σε χρόνο συμμετοχής με 2707 λεπτά, θα ηγηθεί της προσπάθειας ώστε η ιστορική ομάδα του Γαλατσίου, να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα.»

 

Related posts

Στην Ακαδημία της Αγίας Ελεούσας ο Βασίλης Τρίχος

Τζώτζης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Πάλλας Γιάννης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες”

abola10