free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει ο Γιάννης Μπλούκας στον ΟΑΝΑ

Την επέκταση της συενργασίας του με τον 22χρονο μέσο Γιάννη Μπλούκα (φωτό) ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟΝ Αργυρούπολης

 

 

 

 

Τον σχεδιασμό τους για την επόμενη απαιτητική σεζόν συνεχίζουν απτόητοι στον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Οι ιθύνοντες του σωματείου των νοτιοανατολικών προαστίων με πρωτομάστορα τον Πρόεδρο Παναγιώτη Καλφοδήμο συνεχίζουν διαρκώς τις επαφές τους κυρίως με ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την περυσινή σεζόν και υπήρξαν από τους σημαντικότερους συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Γιάννης Μπλούκας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα και θα εξακολουθήιε να προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του ακι την επόμενη σεζόν στους «κυανόλευκους»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και την παραμονή στην ομάδα μας με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του περσινού βασικού κορμού, ο οποίος μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020.

Ο λόγος για τον Γιαννη Μπλουκα,έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει και να δώσει λύσεις τόσο στο χώρο της άμυνας, όσο και της μεσαίας γραμμής.

Ο 22 χρονος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες του σωματείου μας στο μεταξύ τους ραντεβού το πρωι της Παρασκευής (12/7) και θα συνεχίσει να φοράει την «κυανόλευκη» φανέλα.»

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Κολωνό»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ -ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 2-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

Κουτρομάνος στην ΑΕ Χαλανδρίου

abola10