19 Απριλίου, 2024
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανακοίνωσε τους Τζαφάι και Βασιλάκο ο Άρης Βασιλάκος

Σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες με τους Έντισον Τζαφάι και Ηρακλή Βασιλάκο προχώρησε ο Άρης Πετρούπολης

Σε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε προχώρησε ο ιδιαίτερα φιλόδοξος εφέτος Άρης Πετρούπολης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Ηρακλή Βασιλάκο και τον Έντισον Τζαφάι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ ΜΕ ΈΝΤΙ ΤΖΑΦΆΙ

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Έντισον Τζαφάι στο σύλλογο μας μετά από απουσίας ενός έτους.

Ο 20χρονος πορτιέρο αγωνίστηκε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στο Φωστήρα κατακτώντας τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ και ευχή όλων μας είναι να βοηθήσει τη νέα χρονιά το σύλλογο μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Εντισον Τζαφάι καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης.»

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Βασιλάκο.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, που θα συναντήσει τον αδερφό του Βασίλη, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι 25 χρονών και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ιάσονας Αγίου Φανουρίου. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τον Κολωνό όπου τη σεζόν 2017-2018 πέτυχε τρια γκολ ενώ αποτέλεσε μέλος και του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή Βασιλάκο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζον».