free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έμεινε ο Πλουμάτος, παρελθόν ο Ανταλής από τον Α.Ο Χαίδαρίου

Μία παραμονή και μία αποχώρηση ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση εξακολουθούν να βρίσκονται άπαντες στον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Οι ιθύνοντες της ιδιαίτερα φιλόδοξης και δημοφιλούς ομάδας των δυτικών προαστίων δεν σταματούν τις ενέργειες που άπτονται στη χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Ο Πρόεδρος Σπύρος Παπαϊωάννου και οι συνεργάτες του είναι πάντοτε σε ανοικτή επικοινωνία με τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο και φροντίζουη να διευθετούν σε καθημερινή βάση όλα τα ζητήματα που άπτονται της διαμόρφωσης του ρόστε, που θα κληθεί να αγωνιστεί την προσεχή σεζόν, αναζητώντας μία πρωταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Δημήτρης Ανταλής, ο οποίος κατά την περσινή σαιζόν έγραψε 2.722 λεπτά και σημείωσε 1 γκολ σε 33 αγώνες. Παλιότερα είχε αγωνιστεί σε Προοδευτική και Άγιο Ιερόθεο.

Σε ότι έχει να κάνει με την ανανέωση παίκτη, ο Αντώνης Πλουμάτος θα είναι και την επόμενη σεζόν παίκτης του Χαϊδαρίου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα. Ο 18χρονος άσος κατά την περσινή πρώτη του σαιζόν στην ομάδα έγραψε 1.607 λεπτά σε 21 παιχνίδια. Πριν το Χαϊδάρι είχε αγωνιστεί στην Ιεράπολη, ενώ έχει περάσει από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

 

Related posts

Δυνατή μεταγραφή με Κραψίτη οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 3

Γκλεγκλές: «Οι παίκτες μου έχουν συνειδητοποιήσει την σημασία του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Βαϊτσης: «Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας!»

Kώστας Παλαιολόγος