free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Θαναηλάκη για τον Άγιαξ Ταύρου

Την απόκτηση του σπουδαίου επιθειτκού Λάμπρου Θαναηλάκη (φωτό) ανακοίνωσε η διοίκηση του Άγιαξ Ταύρου

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Άγιαξ Ταύρου προσβλέποντας στη δημιουργία ενός πολύ αξιόλογου ρόστερ, ικανού να σταθεί με αξιώσεις στο επερχόμενο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας

Η διοίκηση του δημοφιλούς σωματείου είναι σε άμεση επικοινωνία με τον τεχνικό Αλέκο Ρίζο και λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις που αναγονται στην γενικότερη αναδόμηση του έμψυχου δυναμικού. Με στόχο ο Άγιαξ Ταύρου να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός γίνεται στο επερχόμενο πρωτάθλημα

Απόδειξη αποτελεί η μετακίνηση του Λάμπρου Θαναηλάκη στο σύλλογο των νοτίων προαστίων.

Ο ικανότατος φορ που διακρίνεται για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, την έφεση στο σκοράρισμα και το γεγονός ότι είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδια τα βρήκε σε όλα και υπέγραψε με την «ερυθρόλευκη» ομάδα.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Μικρασιατικός, ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες της ΑΕΚ όπου είχε συμμετοχής και με την α ομάδα όντας επαγγελματιας αλλά και τον Ηλυσιακό και τον Οπούντιο Μαρτίνου και τη Λαμία.

Κομβικο ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε η παρουσία του Αλέκου Ρίζου στην τεχνική ηγεσία του Αίαντα αφού οι δυο πλευρές είχαν συνεργαστεί στον Ηλυσιακό.

 

Related posts

Τα σημερινά (10/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Γκλεγκλές: «Έχουμε βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0-0 (vid)

abola10