free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Απέκτησε τον Χρήστο Δημητρακόπουλο ο Παλληνιακός

Την ένταξη του 31χρονου αμυντικού χαφ Χρήστου Δημητρακόπουλου ανακοίνωσε η ομάδα της Παλλήνης

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση συνεχίζει απτόητος ο Παλληνιακός, ο οποίος προχώρης εστην ένταξη του 31χρονου αμυντικού χαφ Χρήστου Δημητρακόπουλου

 

Αναλυτικά:

«Η τέταρτή μας μεταγραφή είναι γεγονός, καθώς παίκτης της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Χρήστος Δημητρακόπουλος! Ο 31χρονος άσος, που αγωνιζόταν τη χρονιά που μας πέρασε στη Μαρκό, έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας μας και πλέον είναι κιτρινόμαυρος και επίσημα!

Ο Δημητρακόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως στόπερ. Πέρυσι είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και πέτυχε δύο γκολ. Ο Χρήστος αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Μαρκό, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Πόρτο Ράφτη, Κουβαρά και Καλύβια.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παλληνιακού, ο Δημητρακόπουλος τόνισε: «Σημαντικό ρόλο στο να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παλληνιακό έπαιξε ο Θανάσης Λάμπρου. Ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες στο παρελθόν και είχαμε άριστη συνεργασία. Θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω τον Παλληνιακό να πετύχει τους στόχους του και θα τα δώσω όλα γι’ αυτόν τον σκοπό».

Χρήστο σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και καλές εμφανίσεις!»

Related posts

Ν. Κούστας: “Πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη – Εξαιρετικά δύσκολα τα μπαράζ”

Γιώργος Ανανίδας

Ο Τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Δημήτρης Αρναούτης για το 1-0 απέναντι στον Πανγυθεατικό

Abola Team

Κηφισιά: «Συνεχίζουμε για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου»

Γιώργος Ανανίδας