free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Διπλή ενίσχυση με Αναγνωστόπουλο και Πετράκη για την Λυκόβρυση

Υπό τις οδηγίες του κόουτς της Λυκόβρυσης Κώστα Ιωάννου (φωτό) θα αγωνίζοντια την ερχόμενη σεζόν οι Ευθύμης Αναγνωστόπουλος και Δημήτρης Πετράκης

 

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει ακάθεκτη η Λυκόβρυση.

Η νεοφώτιστη και ιδιαίτερα νεανική ομάδα των βορείων προαστίων επιχειρεί να επανδρώσει το υπάρχον ρόστερ με εμπειρία, αλλά και ακόμη περισσότερο ταλέντο, ώστε να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στα νέα δεδομένα, που πρόκειται να αντιμετωπίσει στον δύσκολο μαραθώνιο της Α’ Κατηγορίας

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του συλλόγου και μετά από αστραπιαίες ενέργειες προχώρησε  στην απόκτηση δύο ιδιαίτερα ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από εξαιρετικές σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον 24χρονο στόπερ Ευθύμη Αναγνωστόπουλο που αποκτήθηκε από την Α.Ε. Ηρακλείου και τον 23χρονο ακραίο μεσοεπιθετικο Δημήτρη Πετράκη, ο οποίος προέρχεται από την Νέα Ιωνία, Αμφότεροι εκτιμάται ότι θα προσδώσουν ποιότητα στην νέα τους ομάδα και θα αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Κώστα Ιωάννου.

 

Τους Κατσίμπα Διονύση και Κυριάκο Παναγιώτη που είχαν την πρωτοβουλία να βάψουν εθελοντικά τα γραφεία του συλλόγου εσωτερικά και εξωτερικά, ευχαρίστησε η ομάδα της Λυκόβρυσης μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

 

 

Related posts

Ο Χαραυγιακός 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Abola Team 3

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Αθηναϊκό

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (12/2) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team