free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Εξέλεξε νέα πανίσχυση διοίκηση ο Υμηττός

Αρκετά νέα στελέχη προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της διοίκησης του Υμηττού, που θα συνέλεθει σε σώμα στις εργασίρς της Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης (16/7) 

 

Ραγδαίες είναι οι διοικητικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Υμηττό.

Τα άτομα της απερχόμενης διοίκησης του Στέλιου Μανούσου προκήρυξαν εκλογές, στις εργασίες των οποίων υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από όλα τα στελέχη που εμπλέκονται με το σωματείο. Με άμεση συνέπεια να εκλεγεί ο νέος διοικητικός κορμός, ο οποίος απαρτίζεται από στιβαρά και ικανά στελεχη, τα οποία έχουν εκφράσει την επιθυμία να προσφέρουν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να θέσει τις υγιείς και στέρεες βάσεις να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ ΕΠΣΑ και να διεκδικήσει την άμεση επάνοδό της.

Συγκεκριμένα, τον νέο κορμό, ο οποίος θα συγκροτηθεί σε σώμα στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης (16/7) που θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου απαρτίζουν οι εξής:

Σπύρος Ανδριανόπουλος, Παναγιώτης Κακούρης, Στέλιος Κακούρης, Στέλιος Μανούσος, Δημήτρης Μπάμης, Κώστας Παναγόπουλος, Δημήτρης Τσερπετζόγλου, Κώστας Σερεμέτης, Δήμος Τοπούζ, Δημήτρης Τσαπρούνης, Παναγιώτης Χιωτάκης.

Επίσης, εκτός από τη ανανέωση με τον προπονητή Μάκη Ραφαηλίδη ανακοινώθηκε το πλήρες τενχικό επιτελείο των υποδομών, οι οποίες θα λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα.

Προπονητής έχει αναλάβει ο Γιάννης Αναστόπουλος, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κώστας Χαροκόπος. Από εκεί κι έπειτα το τεχΝικό τιμ των Ακαδημιών απαρτίζουν οι Σταύρος Εφαπλομάτης, Νανά Πλεξίδα, Γιάννης Τραπεζάρης, Γιάννης Πουρνάρας.

 

 

 

 

Related posts

Πήρε εξιτήριο ο Πολύμος

Abola Team

Ερμής Ειρ. Ηρακλείου-Ηρακλής Περιστερίου 0-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στις τρεις κατηγορίες της Αθήνας

Abola Team