free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεργασία με τον ορθοπεδικό Πέτρο Καπράλο ξεκίνησ εο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Στην επιστημονική ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου εντάχθηκε ο ορθοπεδικός Πέτρος Καπράλος

 

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούντια τα πάντα στν Α.Ο. Χαϊδαρίου.

 

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» με πρωτομάστορα τον Σπύρο Παπαίωάννου φροντίζει σε λειτουργικό κομμάτι να δουλεύουν τα πάντα … ρολόι, ώστε η ομάδα να θέσει τις υγιείς και στέρεες βάσεις να οργανωθεί σε επίπεδα, όπου θα ζήλευαν πολλές ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Πέτρο Καπράλο.

 

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται ακόμα τα εξής:

 

Ο κ. Καπράλος με την ευγενική του προσφορά, θα χορηγήσει δωρεάν επίσκεψη και διάγνωση για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας καθ’ όλη την ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Ο κ. Καπράλος διατηρεί δύο ιατρεία στα Σεπόλια επί της οδού Δυρραχίου 37 και Ζιτσή και στον Πειραιά επί της οδού Δογάνη 149, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Ατρόμητο, πιστοποιώντας την άψογη επιστημονική του κατάρτισης!

 

Facebook: https://www.facebook.com/pkapralos

 

Website: www.kapralos.gr

 

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ…γιατρέ!»

 

Ο Λολέας προπονητής τερματοφυλάκων στις υποδομές

 

Παράλληλα η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στράτο Λολέα για το κομμάτι εκγύμνασης των τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομών.

 

Αναλυτικά:

 

«Η ομάδα μας έχει αποδείξει την σημασία που δίνει στα τμήματα υποδομής της και το βάρος που δίνει στην σωστή στελέχωση τους από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν την δουλειά τους. Σε αυτά τα πλαίσια ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το Στράτο Λολέα.

 

Ο Στράτος έχει διατελέσει προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Αιγάλεω, στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, στο ΑΟ Περάματος και στον Ολυμπιακό Πετρούπολης. Έχει όλα τα προσόντα για να δημιουργήσει τους τερματοφύλακες που θα υπερασπιστούν την εστία της ομάδας μας στο μέλλον και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… ΣΤΡΑΤΟ!»

 

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Κερδίσαμε μία πολύ σπουδαία ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Συμπαίκτες» του Παπαϊωάννου παλαίμαχοι και δημοτικοί φορείς στον Α.Ο. Χαϊδαρίου!

Παπάγου – Ρουφ 0-1 | Στιγμιότυπα

admin