free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τουλγέρογλου: «Δεύτερό μου σπίτι ο Αστέρας Βάρης»

Tην ευτυχία του για το γεγονός ότι συνεχίζει για 11η διαδοχική σεζόν στις Ακαδημίες του Αστέρα Βάρης εξέφρασε ο Στέλιος Τουλγέρογλου (φωτό)

 

 

 

Στο πρόσωπο του Στέλιου Τουλγέρογλου φαίνεται ότι έχουν βρει το ιδανικότερο προπονητή για την ανάδειξη των ταλέντων τους στην φιλόδοξη ομάδα του Αστέρα Βάρης.

Κι αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από το γεγονός ότι η διοίκηση του Δημήτρη Πάπιου εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ανανέωσε τη συνεργασία της μαζί του για 11η συνεχόμενη σεζόν.

Ο Τουλγέρογλου, ο ποίος έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια με ξεχωριστή εμπειρία την τενχική καθοδήγηση των τμημάτων Κ-12 και Κ-14 θα συνεχίσει για ακόμη μία φορά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των Μεσογείων.

Με αφορμή την επέκταση της επιτυχημένης του συνεργασίας ο έμπειρος προπονητής  ανέφερε τα εξής; «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το γεγονός ότι θα συνεργαστώ για 11η συνεχόμενη χρονιά με τον Αστέρα Βάρης. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι σ’ ένα τόσο οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο.

Σας ευχαριστώ ολους για την εμπιστοσύνη σας και ιδιαίτερα τον προεδρο μας κύριο Πάπιο Δημητρη. Νιώθω σαν το δεύτερό μου σπίτι τον Αστέρα Βάρης»

 

 

Related posts

Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία η Άνοιξη με Πανερυθραϊκό

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε το Σάββατο (15/2) στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Μεταγραφικό «μπαμ» ο Άρης Βούλας, έκλεισε τον Μιχάλη Νιούμαν

Abola Team