free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με τον Ανδρέα Μπεκατώρο για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

Αίσθηση προκάλεσε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την απόκτηση του σπουδαίου στράικερ Ανδρέα Μπεκατώρου (φωτό)

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Ανδρέα Μπεκατώρου πραγματοποίησε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

Τα άτομα, που ηγούνται των διοικητικών τυχών του σωματείου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες έδωσαν τα χέρια με τον 31χρονο επιθετικό, προκαλώντας αίσθηση στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

Ο πολύπειρος επιθετικός, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε, υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της ιστορικής επίτευξης της ανόδου των Μελισσίων στη Α’ Κατηγορία, ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες και ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο του εγχειρήματος, που θα κάνει για την άμεση επιστροφή της στην Α’ ΕΠΣΑ.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Μπεκατώρος έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό με εξαιρετική παρουσία σε πολλούς ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας, όπως οι Νέα Ιωνία, ΠΑΟ Ρουφ, Δόξα Βύρωνα, Άρη Πετρούπολης, Πανερυθραϊκό, Μελίσσια και σαφέστατα η εμπειρία και η ποιότητά του αποτελούν σημεία αναφοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δάφνη Π. Φαλήρου ανακοινώνει τη συμφωνία για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τον Ανδρέα Μπεκατώρο.

Ο 31χρονος (1988) έμπειρος επιθετικός την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στα Μελίσσια, όπου σημείωσε έξι γκολ σε 2020 λεπτά συμμετοχής, συμβάλλοντας καθοριστικά στην άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Η Δάφνη Π.Φαλήρου, καλωσορίζει τον Ανδρέα Μπεκατώρο στην οικογένειά της.

Related posts

Ανανέωσε ο Καλουδιώτης στην Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (13/11/22)

Abola Newsroom

ΓΣ Αργυρούπολης-Αθηναϊκός 0-0

Abola Team