free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Νέα τριπλή προσθήκη για την Κηπούπολη

 

Την ένταξη των Ανδρέα κούρτημ Σωτήρη Κιούση και Γιώργου Λιαγκόζη ανακοίνωσε η διοίκηση της νεοφώτιστης Κηπούπολης

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτη η Κηπούπολη επιδιώκοντας την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση σε όλες της τις γραμμές, ώστε να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας όπου θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν, με την ιστορική της άνοδο.

Η πρώτη χρονικά σημαντική μεταγραφή στην οποία προχώρησε η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων  Κηπούπολη, που ενίσχυσε την επίθεση της με τον πολύπειρο Ανδρέα Κούρτη.

Ο έμπειρος φορ έχει παίξει Δ και Γ εθνική με την ομάδα του ΑΟ Κύμης, αλλά και στον Ταμυναϊκό όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις  και στέφθηκε πρωταθλητής Εύβοιας (2016-17).

Σίγουρα λύνει τα χέρια του Δημήτρη Φιλίππου για την επιθετική γραμμή της ομάδας του Περιστερίου.

Η δεύτερη μεταγραφή αφορά στην απόκτηση του 19χρονου ακραίου ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κιούση.

Ο Σωτήρης  Κιούσης έχει παίξει επίσης στην ΑΕ Χαλανδρίου  και στον Ηρακλή Περιστερίου και με την ποιότητα και την εκρηκτικότητα που τον χαρακτηρίζει προβλέπεται να προσφέρει πολλές καίριες λύσεις στον προπονητή Δημήτρη Φιλίππου

Η τρίτη προσθετική κίνηση αφορά στον Γιώργο Λιαγκόζη.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος τα τέσσερα τελευταία χρόνιαι διέπρεψε στον φιλόδοξο Α.Ο. Περιστερίου συμφώνησε σ εόλα στην καθορισιτκή συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της Κηπούπολης και αναμένεται να προσφέρει πολλές ουσιαστικές και καίριες λύσεις στο σκοράρισμα.

Related posts

Διάνα: Δώρα του Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές

Γιώργος Ανανίδας

Ανακοίνωση του ΓΣ Ηλιούπολης

admin

Τα αυριανά (4/3/20) ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom