free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Δυναμική επιστροφή Νίκου Καπέλη στο Καματερό

Την επιστροφή του 23χρονου φουλ μπακ Νίκου Πατέλη (φωτό) ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων

 

Την μεταγραφική του δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει ακάθεκτο το Καματερό, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής νέας σεζόν όπου το περιμένει με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορία Σεπσα.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την επιστροφή – μεταγραφή του 23χρονου δυναμικού και αξιόλογο μπακ – χαφ Νίκου Πιτέλη

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

Ένας φίλος από τα παλιά…

Επιστροφή Νίκου Πιτέλη με τον 23χρόνο δυναμικό δεξί μπάκ να αποτελεί μια ακόμα λύση για τον Νίκο Κουνάδη!Νίκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και αγωνιστική πρόοδο..

 

Στο μεταξύ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα 1η Αυγούστου της προετοιμασίας του ΠΑΟ Καματερού με τον σύλλογο να αναφέρει:

 

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ώστε την 1η Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα καθώς η Ανδρική Ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της! Ο τάπητας με την παρέμβαση ειδικών καθαρίστηκε και χτενίστηκε ώστε οι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν το παιχνίδι σε αυτό το τάπητα στολίδι!

 

Related posts

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Kαλοκαιρινό Καμπ μέχρι τις 16 Ιουλίου ο ΑΟ Κηπούπολης

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (21/10) πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team