free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Απέκτησε τον Σταμάτη κι ανανέωσε με Λίτσα η Κηπούπολη

Σε μία σπουδαία προσθήκη με τον υψηλόσωμο φορ Αλέξανδρο Σταμάτη (φωτό) και στην παραμονή του Αλέξανδρου Λίτσα προχώρησαν οι νεοφώτιστοι

 

Την χάραξη του μεταγραφικού τους σχεδιασμού συνεχίζουν ακάθεκτοι στην Κηπούπολη, δημιουργώντας τις βάσεις για τον σχηματισμό ενός άκρως δυνατού ρόστερ, ικανού να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας όπου θα συμμετάσχει η ομάδα των δυτικών συνοικιών την προσεχή περίοδο μετά τη περυσινή ιστορική της άνοδο.

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Κηπούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού Αλέξανδρου Σταμάτη και την ανανέωση με τον Αλέξανδρο Λίτσα

Οι δύο ανακοινώσεις για τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών έχουν ως εξής

Τον υψηλόσωμο Επιθετικό Αλέξανδρο Σταμάτη απέκτησε η ομάδα μας και θέλουμε να του ευχηθούμε μία χρονιά με πολλές επιτυχίες ατομικές και ομαδικές.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Αλέξανδρος ήταν στον Φοίνικα Περιστερίου σε μία πολύ καλή χρονιά γι αυτόν και την ομάδα με 12 γκολ στο ενεργητικό του.

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε !!!!

Την επέκταση της συνεργασίας με εκ των πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς Αλέξανδρο Λίτσα Αλέξανδρος Λίτσας ανακοινώνει το ΔΣ της ομάδος μας.

Καλή συνέχεια Αλέξανδρε με ανάλογες επιτυχίες!!!

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 22/1

Abola Newsroom

Έσπασε το… ρόδι η Λυκόβρυση

Παντελίδης Mάνος

Τέλος εποχής για Ρόπα και Ζυγούρη στο Χαραυγιακό

abola10