free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Βαγγέλη Τσολάκο τα Πετράλωνα

την ένταξη του ποιοτικού 32χρονου κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Τσολάκου (φωτό) προχώρησαν τα Πετράλωνα

Στην ένταξη του ποιοτικού 32χρονου κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Τσολάκου (φωτό)  προχώρησαν τα Πετράλωνα

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Βαγγέλη Τσολάκου πραγματοποίησαν τα Πετράλωνα.

Οι ιθύνοντες της νέας διοίκησης των «κυανέρυθρων» μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την Αγία Ελεούσα και με την εμπειρία και την ποιότητά του πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να ηγηθεί στο εγχείρημα της νέας του ομάδας, όπως και να αποδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό Θανάση Πάβλοβιτς.

Ο Τσολάκος έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό, αφού έχει να επιδείξει παραστάσεις πρωταθλητισμού σε πολλές ομάδες του πειραϊκού ποδοσφαίρου, παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε συλλόγους ανώτερων κατηγοριών, ενώ έχει περάσει και από τις αθηναϊκές συνοικίες φορώντας την φανέλα του Αττικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κύπρο Κορυδαλλού, για να ακολουθήσει η θητεία του στον Ιωνικό, ενώ την περίοδο 2005-06 αναδείχθηκε πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά με τα χρώματα του Ηρακλή Νικαίας.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Μοσχάτο, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στην πάλαι ποτέ Δ’ Εθνική, για να ακολουθήσει τη σεζόν 2008-09 η κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ με τα χρώματα του Άρη Αμφιάλης.

Την σεζόν 2010-11 αναδείχθηκε εκ νέου πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά, αλλά αυτή τη φορά ως παίκτης της Ολυμπιάδας. Επίσης, έχει θητεύσει σε Νέο Φάληρο, Αττικό.

Από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 φιγούραρε με τη φανέλα του Ερμή Κορυδαλλού, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Χαλκηδόνα

Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Αίαντα Σαλαμίνας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά και από πέρυσι το καλοκαίρι ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Αγίας Ελεούσας.

 

Related posts

Διάνα: Δώρα του Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές

Γιώργος Ανανίδας

Επιστροφή στις νίκες για Άρη Πετρούπολης

abola10

Οι ευχές για καλή σχολική χρονιά από την Αγ. Παρασκευή

Abola Team 3