free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπακωστούλης: «Θέλει σκληρή δουλειά και ταπεινότητα»

Στους τομείς  που θα οδηγήσουν τους Τράχωνες στον δρόμο των επιτυχιών την ερχόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Παπακωστούλης

Μετράμε ήδη αντίστροφα πλέον από την έναρξη της θερινής προετοιμασίας των Τραχώνων, η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 7 Αυγούστου

 

Ο Γιώργος Παπακωστούλης θα είναι ξανά προπονητής της πρώτης ομάδας ενώ σε αυτό το έργο θα έχει δίπλα του τον Νίκο Σχίζα αλλά και τον Τσελόσι Τζουλιάνο, προπονητή των τερματοφυλάκων.

 

Η ομάδα φέτος είναι ανανεωμένη καθώς πραγματοποιήθηκαν 6 μεταγραφές. Συγκεκριμένα στην ομάδα των Τραχώνων εντάχτηκαν οι Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Αντώνης Κολόβος, Κλεάνθης Παπαδόπουλος, Σταύρος Ακριτίδης, Αναστάσιος Μπουγιούκος και Γιώργος Τσακύρης.

 

Όπως δήλωσε και στο www.trahones–news.gr ο Γιώργος Παπακωστούλης τα νέα μέλη είναι αρκετά και πρωταρχικός στόχος είναι να δέσουν όλοι μεταξύ τους σαν ομάδα. «Θεωρώ πως με τις προσθήκες που κάναμε με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλό ποδόσφαιρο. Θέλει υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα. Εμείς στοχεύουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα όπως άλλωστε αρμόζει στους Τράχωνες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της πρώτης ομάδας και πρόσθεσε «Θέλουμε ένα παιχνίδι κατοχής, ρυθμού και καλής κυκλοφορίας. Να ευχαριστηθούμε εμείς το παιχνίδι αλλά να αρέσει και στον κόσμο που έρχεται να μας δει».

 

Στόχος της ομάδας είναι μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της χρονιάς να ανέβουν στην πρώτη ομάδα και αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες όπου γίνεται σημαντική δουλειά από όλους τους προπονητές.

 

 

Related posts

Στις λεπτομέρειες…

abola10

Τέλος ο Μασάντο από τα Σούρμενα

Abola Team

Ελεύθερος ο Μπιζάς

Ρένος Γιαμπουράς