free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» Μολφέση κάτω από τα δοκάρια η Α.Ε. Ηρακλείου

Στην ένταξη του έμπειρου τερματοφύλακα  Μανώλη Μολφέση (φωτό) προχώρησε η φιλόδοξη Α.Ε. Ηρακλείου

 

Τον μεταγραφικό της καλπασμό σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει απτόητη η Α.Ε. Ηρακλείου δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προοπτικές να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Τα άτομα που ηγούνται των διοικητικών τυχών του σωματείου των βορείων προαστίων δεν σταματούν τις ενέργειες που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές, ευελπιστώντας η έναρξη του νέου «μαραθωνίου» να του βρει πανέτοιμους και αποφασισμένος να υλοποιήσουν τους υψηλούς τους στόχους.

Κάτω από αυτό το πρίσμα μία ακόμη σημαντική κίνηση πραγματοποίησε η ομάδα του Ηρακλείου που αφορά την νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Συγκεκριμένα, , υπό τις οδηγίες του Πάρη Βάλβη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον Μανώλη Μολφέση που μετά απο μια μακρά θητεία στον Πανερυθραϊκό, τα τελευταία δυο χρόνια άνηκε στο δυναμικό της ΑΕ Χαλανδρίου.

Related posts

Βενάκης: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Abola Newsroom

Ευχαριστήρια ο Γιάννης Τσεβάς στον Άγιο Δημήτριο

admin

Πήρε Βασιλάκο και Λουβερδή ο Ιάσονας

Abola Team 3