free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Τεχνικός διευθυντής υποδομών ο Λαμπαδάριος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

O Κώστας Λαμπαδάριος (φωτό)  συνιστά τον νέο τεχνικό διευθυντή υποδομών του Θριάμβου Χαϊδαρίου

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα κινούνται στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου δημιουργώντας όλες τις προοπτικές σε όλα τους τα τμήματα για την εύρυθμη λειτουργία τους και την άριστη οργάνωσή τους.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του φιλόδοξου σωματείου των δυτικών συνοικιών προχώρησε στην σύναψη συνεργασίας με ένα έμπειρο προπονητή, που είναι άρτια εκπαιδευμένος στην βελτίωση την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Κώστα Λαμπαδάριο, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευυντή των υποδομω΄ν του σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του «Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Λαμπαδάριο. Ο έμπειρος προπονητής θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου ενώ παράλληλα θα έχει και τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου της ανδρικής ομάδας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η αναβάθμιση του πλαισίου λειτουργίας των ακαδημιών μας ώστε σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα και τα αθλητικά ιδεώδη που χαρακτηρίζουν τον Θρίαμβο, να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε μέσα σε σύγχρονα ποδοσφαιρικά πρότυπα.

Ο Κώστας Λαμπαδάριος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β. H μεγάλη προπονητική του εμπειρία του στις ακαδημίες: Α.Ο. Καστέλλας και Ερμής Κορυδαλλού και στις ανδρικές ομάδες: A.O. Καστέλλας (για 4 συνεχόμενες περιόδους), Προοδευτική (για 2 περιόδους με σημαντικά επιτεύγματα όπως το Πρωτάθλημα ΕΠΣΠ – άνοδο στην Γ Εθνική και το κύπελλο ΕΠΣΠ), Ατρόμητος Κερατσινίου, Αστέρας Κερατσινίου αποτελεί το εχέγγυο για την επιτυχία της συνεργασίας μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο έργο του.

Γραφείο Τύπου»

Related posts

Φιλικό την Τρίτη (27/2) η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Κλήση προεθνικής ομάδας (γενν.2001 – γενν.2003)

Ρένος Γιαμπουράς

Νέοι Αιγάλεω: Το μέλλον τους ανήκει