free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» τον Γιούργκεν Αλικάι ο Χολαργός

Την ένταξη του 23χρονου μπακ – χαφ Γιούργκεν Αλικάι (φωτό) ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτος ο Χολαργός δημιουργώντας τις βάσεις για την δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ, ικανού να διεκδκήσει μία αξιόλογη πορεία στο επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά ασπό συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του Γιούργκεν Αλικάι, ενισχύοντας σε σημαντικό βθαμό την αμυντική τους λειτουργία. Με την διοίκηση του Χολαργού να ανακοινώνει το νέο απόκτημα με κάθε επισημότητα.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ ήταν βασικό στέλεχος στον Αγιο Θωμά, και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα και να αποτελέσει εξαιρετικό εργαλείο για τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα.

 

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ανθρώπων του Χολαργού δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σλύμφωνα με έγκυρες πηγές , βρίσκοντια κοντά στην απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου.

 

Η έναρξη της θερινής πρετοιμασίας έχει οριστεί για τις 5 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο ακι την παραλαβή ρουχισμού.

 

Related posts

Νέος Προπονητής στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου

Την απόκτηση του Κωνταντίνου Δρόση ανακοίνωσε η Κηφισιά

Abola Team 3

Πήραν φόρα οι Αγ. Ανάργυροι, 3-0 τη Νέα Ιωνία

Abola Team 3