free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Λίκα και Σκάβαλη ο ανανεωένος Λαρισαϊκός

Στην ένταξη των Ντάριο Λίκα ακι Αλέξανδρου Σκάβαλη 9φωτό0 προχώρησε ο Λαρισαίκός ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει απτόητος ο Λαρισαίκός δημιουργώντας τις βάσεις πάνω στις οποίες θα οικοδομήσει ένα σύνολο, δυνατό, αξιόμαχο και προπάντως ικανό να φτάσει στον δρόμο των επιτυχιών και να πραγματοποιήσει μία πρωταγωνιστική πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Η έλευση του Βασίλη Τσιάκαλου στην ετχνική ηγεσία σηματοδότησε την απαρχή ραγδαίων εξελίξεων στα μεταγραφικα΄δρώμενα του σωματείου, το οποίο ενισχύεται συστηματικά πλέον σε καίριες θέσεις με παίκτες ποιότητας.

Σε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Λαρισα’ι’κός, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός Ντάριο Λίκα και ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Σκάβαλης είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Και οι δύο παίχτες έπαιζαν στον Μιθριδάτη, και αποτελούν προσωπικές επιλογές του κόουτς Βασίλη Τσιάκαλου.

Οι κινήσεις της διοίκησης συνεχίζονται, έτσι ώστε ο Λαρισα’ι’κ’ός να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο νέο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τους υψηλούς του στόχους

Related posts

Ψαρρός: «Έτοιμοι με την επανέναρξη των υποxρεώσεών μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Αποχώρησή του Τεχνικού Διευθυντή Δημήτρη Σπυριδόπουλου από την Νίκη Γαλατσίου

admin

Σκαλτσάς: «Χάσαμε δίκαια από μία ανώτερη ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος