free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στον Α.Ο. Περιστερίου Κλωνάρης και Καταχανάκης

Την απόκτηση των Πάρη Κλωνάρη και Κώστα Καταχανάκη (φωτό) ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Α.Ο. Περιστερίου θέτοντας τις υγιείς και στέρεες βάσεις που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει μία αξιόλογη παρουσία στο επερχόμενο δύσκολο κι απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας

 

Τα άτομα όπου ηγούνται των διοικητικών τυχών της φιλόδοξης και δημοφιλούς ομάδας των δυτικών συνοικιών εντείνουν σε καθημερινή βάση τις ενέργειες τους που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης.

Σε αυτό το πλαίσιο οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Πάρη Κλωνάρη και Κώστα Καταχανάκη, ενισχύοντας σε σημαντικό βθαμό το έμψυχο δυναμικό τους.

 

Σε ό,τι αφορά τον Πάρη Κλωνάρη, είναι 24 ετών, διακρίνεται στην νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου. Αγωνιζόταν στα Σούρμενα και έχει αγωνιστεί επίσης σε Καματερό, Γλυκά Νερά και Βύζαντα Μεγάρων.

 

Ο 28χρονος γκολκίπερ Κώστας Καταχανάκης έχει αγωνιστεί σε Παναργειακό, Αθηναïκό, Γλυκά Νερά, Ηλιούπολη, Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Οπούντιο Μαρτίνου.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (18/2)

Abola Team

Έδωσαν τα χέρια Θεοδοσιάδης και Μαούνης που ανανέωσε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου-Παρελθόν ο Νίκος Γιαννόπουλος

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Οι επαναληπτικοί αγώνες του κυπέλλου

Abola Team