free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε Γκιώνη στην «μηχανή» του το Παλαιό Φάληρο

Στην προσθήκη του 19χρονου ταλαντούχου Νίκου Γκιώνη (φωτό) από την Ηλιούπολη προχώρησε το Παλαιό Φάληρο

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτο το φιλόδοξο Παλαιό Φάληρο δημιουρώντας  όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να διαδραματίσει ακταλυτικό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας των νοτίων προαστίων εντείνουν διακρώς τις ενέργειές τους που ανάγονται στην όσο το δυαντόν ποιοτικότερη επα΄νδρωση του ρόστερ, με την προοπτική ηιστορική ομάδα να μπει με πολλές προοπτικές την ερχόμενη σεζόν.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη, αφού πλεόν παίκτης του φιλόσοξου σωματείου είναι πλεον κι επίσημα ο 19χρονος Νίκος Γκιώνης

Ο ταλαντούχος οδοσφαιριστής προέρχεταια πό μία «γεμάτη» σεζόν με τη φανέλα της Ηλιούπολης, με την οποία κατέγραψε 17 συμμετοχές ου βοήθησε σημαντικά στην πορεία της ομάδας, γεγονός που έκανε το Φάληρο να κινηθεί για την απόκτηση του.

Πλέον ο Γκιώνης αποτελεί μέλος της κυανέρυθρης οικογένειας αφού τα βρήκε με τη διοίκηση και αυτό σημαίνει ότι απο εδώ και πέρα θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Μαντζούνη.

Ο Γκιώνης εκτός από την Ηλιούπολη και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ είχε ένα μικρό πέρασμα από τον Άρη Πετρούπολης.

Related posts

Παρελθόν ο Νίκος Παπαρούνης από το Ηράκλειο

Abola Team 3

Επέστρεψε ο Μπάκας στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου που ανακοίνωσε και Κούτρο

Abola Team 3

ΚΑΡΑΤΖΑΣ: Έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία…

Abola Team