free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με Αντώνη Μανώλικα στα γκολπόστ του ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Την ένταξη του έμπειρου πορτιέρο Αντώνη Μανώλικα (φωτό) ανακοινωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Την μεταγραφική του ενίσχυση σε όλες τις γραμμές συνεχίζει απτόητος ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Οι ιθύνοντες της φιλόδοξης ομάδας των δυτικών προαστίων προχώρησαν στην απόκτηση του ιδιαίτερα αξιόλογου τερματοφύλακα Αντώνη Μανώλικα, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την νευραλιγκή θέση κάτω από τα δοκάρια

Ο εξαιρετικός γκολκίπερ αγωνιζόταν στον Αστέρα Χα’ι’δαρίου, ενώ έχει σημαντική θητεία σε αρκετές ομάδες της Αθήνας κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ετσι, ο κόουτς Αντώνης Ζαφειριάδης θα έχει στα χέρια του μια πολύ καλή λύση για τη νευραλγική θέση του γκολκίπερ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αναλάβει παράλληλα και το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Ο Αντώνης Μανώλικας δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Θριάμβου και τον προπονητή Αντώνη Ζαφειριάδη που μου έδωσαν κίνητρο να ξαναβάλω το ποδόσφαιρο σε πρώτη προτεραιότητα για μένα. αφού τα τελευταία χρόνια το είχα βάλει σε δεύρερη μοίρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι άνθρωποι του συλλόγου μου έδειξαν πως με θέλουν πολύ τόσο σαν τερματοφύλακα, όσο και σαν προπονητή τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του συλλόγου, και έτσι δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την προηγούμενη ομάδα μου, τον Αστέρα Χα’ι’δαρίου. Τους αγάπησα και με αγάπησαν όσο λίγες ομάδες στην καριέρα μου, και θα είναι πάντα στην καρδιά μου.»

 

Related posts

Πήρε διπλό η Δόξα Βύρωνα, 2-0 εκτός έδρας τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Abola Team 3

Ο Γιώργος Καρατζάς νέος τεχνικός στην Νέα Ιωνία

Abola Team 2