free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αίσθηση με Ανδρέα Γεωργακόπουλο ο Άγιος Δημήτριος

Στην απόκτηση του σπουδαίου ακραίου μεσοεπιθετικού με την πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή προχωρά η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Άγιος Δημητριος, δημιουργώντας τις κατάλληλες προοπτικές, που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας

Με συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Ηγέτη Μανώλη Τζινευράκη και των άμεσων συνεργατών του, η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων προχώρησε σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, η οποία ενδέχεται να τον βοηθήσει τα μέγιστα στο εγχείρημα της καινούριας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, στον Αγιο Δημήτριο θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Ο εξαιρετικός και πολύπειρος ακραίος επιθετικός την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αρη Βούλας, με τη φανέλα του οποίου έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ. Εχει να επιδείξει πλούσια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Ιωνικό, Καλαμάτα, Αστέρα Βάρης κ.α., και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη νέα του ομάδα.

Related posts

Μανώλης Τζινευράκης: “Στον Αγ. Δημήτριο δεν χαλάμε χατίρια. Τους περιμένουμε για να μας πουν τι χρώμα νίκης θέλουν”

Abola Team 3

Βριλήσσια-Υμηττός 1-1

Abola Team 3

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

admin