free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε και ο Αγγελίδης στην ΑΕ. Χαλανδρίου

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Αγγελίδη (φωτό) προχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων

Την χάραξη που αφορά στον σχεδιασμό της επόμενης απαιτητικής σεζόν συνεχίζουν ακάθεκτοι στην Α.Ε. Χαλανδρίου.

Τα άτομα όπου ηγούνται των τυχών του συλλόγου των βορείων προαστίων εντείνουν διαρκώς τις επαφές τους με διάφορου ποδοσφαιριστές τόσο αυτούς που ανήκουν στο υπάρχον ρόστερ κι έχουν εκδηλώσει την ζωηρή τους επιθυμία να παρατείνουν τη θητεία τους στην ομάδα όσο κι ορισμένων άλλων που αποτελούν μεταγραφικού στόχους των «πρασίνων».

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Παναγιώτης Αγγελίδης, ο οοίος θα εξακολουθήσει και τη νέα σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του σην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ομάδα της ΑΕ Χαλανδρίου παραμένει και ο Παναγιώτης Αγγελίδης . Ο 26χρονος αμυντικός επιστρέφει στο ενεργητικό τη ομάδας μετά τη μεγάλη απουσία του τη περσινή χρονιά , λόγω τραυματισμού.

Ο Παναγιώτης δήλωσε : «Χαρούμενος που θα συνεχίσω στην οικογένεια του Χαλανδρίου!!! Στόχος η επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει!!! Ευχαριστώ την διοίκηση, που παρόλο τον τραυματισμό μου με εμπιστεύτηκε. Καλή χρόνια έχουμε και αυτή τη φορά χωρίς τραυματισμούς!!!! «

Related posts

ΕΠΣΑ: Ολόκληρη η αγωνιστική δράση στην Αθήνα

Abola Team

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Ιεράπολης

Abola Newsroom

Δημήτρης Σιγάλας (Άρης Καλαμακίου): “Σκοπάς μας είναι μια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή της ομάδας στην Β’ κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου