free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αποστολόπουλος: «Πιστεύω ότι μπορύμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Το στίγμα του για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν έδωσε ο νεοφερμένος εξτρέμ του Άρη Πετρούπολης Παναγιώτης Αποστολόπουλος (φωτό)

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να ζήσει μεγάλες στιγμές και να βοηθήσει τον Άρη Πετρούπολης να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, παρουσιάζεται ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Ο έμπειρος και ιδιαίτερα ποιοτικός εξτρέμ έχει συστηθεί στον ποδοσφαιρικό κόσμο στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣΑ από τη θητεία που είχε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Παρ’ όλα αυτά, τη φετινή σεζόν μετά το πέρασμα που είχε από την Γ’ Εθνική για λογαριασμό του φιλόδοξου Αγίου Ιερόθεου, αποφάσισε να επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα για λογαριασμό του Άρη Πετρούπολης.

Ο ακραίος επιθετικός αναφέρθηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στους λόγους που επέλεξε την ομάδα των δυτικών προαστίων λέγοντας Επέλεξα την ομάδα αυτή γιατί με βοήθησε με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους πραγματικά. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή μου ακόμη και από ομάδες Γ’ Εθνικής που με είχαν προσεγγίσει. Πληροί τις προδιαγραφές αφού έχει μια αξιόπιστη διοίκηση που ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της. Πιστεύω τη φετινή χρονιά θα κάνουμε μια καλή πορεία και θα πρωταγωνιστήσουμε γιατί έχουμε καλους και έμπειρους παίκτες σε όλες τις θέσεις και ανερχόμενους παίκτες καθώς και έναν προπονητή που δείχνει ότι ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο».

Related posts

Παλαιό Φάληρο-Νέα Ιωνία 3-0

Abola Team 3

Παρελθόν ο Π. Ατματζίδης από την Δόξα Βύρωνος

Abola Team 2

Συνεχίζεται η εποχή Λεβέντη στον Γ.Σ. Αργυρούπολης!