free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

Τα πλήρως ανακαινισμένα αποδυτήρια των γηπεδούχων θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν πλέον όλες οι ομάδες και οι ακαδημίες της πόλης μας. Η ανακατασκευή των αποδυτηρίων έκτασης 100 τ.μ. πραγματοποιήθηκε με δωρεά του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ένα έργο πολυδάπανο αλλά αναγκαίο για τις ομάδες της πόλης μας.

Στα αποδυτήρια τοποθετήθηκαν νέες γυψοσανίδες, προστέθηκε τοιχοποιία, αντιολισθητικό δάπεδο τελευταίας τεχνολογίας, πλακάκια, φωτισμός, πρίζες και διακόπτες ασφαλείας, είδη υγιεινής, κρεμάστρες και ντουλάπες, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους. Πλέον όλοι οι αθλητές από όλες τις ομάδες και κυριότερα τα παιδιά των ακαδημιών, θα μπορούν να κινούνται με ασφάλεια, κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτό, καθώς η εικόνα των αποδυτηρίων «εγκυμονούσε» πολλούς κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών! Σε δεύτερη φάση και εντός της εβδομάδας, θα ολοκληρωθούν και τα έργα στα αποδυτήρια των διαιτητών, δίνοντας και εκεί μια έξωθεν καλή μαρτυρία για τις εγκαταστάσεις της πόλης μας!

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Χαϊδαρίου κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου δήλωσε: «Το έργο αυτό ολοκληρώθηκε και αυτό το τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή πολλών παρεμβάσεων που σχεδιάζουμε να κάνουμε, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας και βεβαίως όχι μόνο στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης. Όλες αυτές οι ενέργειες με μοναδικό γνώμονα το καλό όλων των αθλητών και των παιδιών της πόλης μας, ελπίζοντας ότι θα είναι αυτοί που θα το προστατέψουν για να μην επανέλθουμε στην προηγούμενη κατάσταση, που δυστυχώς ήταν τραγική. Ο Δήμος της πόλης μας, εκτός του φύλακα, δεν είναι σε θέση να ορίσει άλλο τρόπο για την προστασία των χώρων και αυτό επιβάλει στον κάθε αθλητή που κάνει χρήση των χώρων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Είμαι παρόν, όπως και παρόν είναι ο Α.Ο. Χαϊδαρίου για να κάνουμε τα πάντα για το καλύτερο μέλλον των παιδιών της πόλης μας. Είναι η ώρα για τα έργα και όχι από λόγια που μου προκαλούν κούραση, από επίδοξους «σωτήρες». Ξεκινώντας για τέταρτη χρονιά στην ομάδα μας επισημαίνω ότι και πάλι κανείς δεν στηρίζει την ομάδα, πράγμα αδιανόητο για τους φίλους της ομάδας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που παραμένουν στην αφάνεια. Εμείς συνεχίζουμε για όσο αντέχουμε και έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου, τον πιστό και «αιώνιο» πρόεδρο της ομάδας μας, Λευτέρη Καπετανάκη.

Σας ευχαριστώ!»

Related posts

Απέδρασε με διπλό η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων (0-2)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team

Συνεχίζει με Βλάχο η Τερψιθέα

Kώστας Παλαιολόγος