free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Λάλα: «Ομάδα με βλέψεις και φιλοδοξίες ο Ολυμπιακός Λιοσίων»

Την αποφασιστικότητά του για την νέα πρόκληση της καριέρας του ανέδειξε ο νεοαποκτηθείς στόπερ του Ολυμπιακού Λιοσίων Γιόβαν Λάλα (φωτό)

Ο Γιόβαν Λάλα συνιστά έναν ποδοσφαιριστή, όπου … ρέει ο πρωταθλητισμός στις φλέβες του. Πρόκειται για μία προσωπικότητα που έμαθε από πολύ μικρός, σχεδόν από τα 15 του χρόνια, να αγωνίζεται σε συλλόγους, που είχαν θέσει ως πρωταρχικό στόχο να πρωταγωνιστήσουν κι επομένως αυτή η παράμετρος διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο για τον ίδιο όποτε του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του διαδρομής.

Ο 30χρονος Λάλα, ο οποίος έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας στον Πειραιά (Ηρακλής Νίκαιας, Άρης Αμφιάλης, Ελλάς Ποντίων και Ίκαρος Καλλιθέας), αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας την διετία 2016-18 στον Άρη Πετρούπολης και σαφέστατα πήρε μία γεύση της ανταγωνιστικότητας, αλλά και της γενικότερης οργάνωσης, που διέπει τα συντριπτικά περισσότερα σωματεία της ΕΠΣΑ.

Πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣΑ, αλλά αυτή τη φορά για λογαριαμσό του Ολυμπιακού Λιοσίων. Μάλιστα, θα συναντηθούν οι δρόμοι με τον προπονητή που είχε στον Άρη Πετρούπολης, τον Αλέξη Γκλεγκλέ!

Στις δηλώσεις που μας παραχώρησε  ο Γιόβαν Λάλα υπήρξε ξεκάθαρος και απόλυτα ειλικρινής αναφορικά με τους στόχους της ομάδας: «Ήρθα σε μία ομάδα πολύ ιστορική με παρουσία και στις ανώτερες κατηγορίες. Με απαιτητικό κόσμο, που αποτελεί τον έξτρα παίκτη και της δίνει απίστευτη ώθηση.Μία ομάδα πολύ οργανωμένη μ’ ένα εξαιρειτκό πρόεδρο τον Ανδρέα Γεωργόπουλο, ο οποίος έχει θέσει υψηλές βλέψεις. Ξεκάθαρη φετινή μας επιδίωξη, είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται Με σκληρή δουλειλά, θέληση ακι πειθαρχία μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι θα συναντηθούν ξανά οι δρόμοι του με τον Αλέξη Γκλεγκλέ, ο Γιόβαν Λάλα αρκέστηκε να τονίσει τα εξής: «Καταλυτικό ρόλο στην απόφασσή μου διαδραμάτις εη παρουσία του κυρίου Γκελγκλε ενός πολύ αξιόλογου προπονητή, που γνωρίζει να παίρνει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον κάθε ποδοσφαιριστή

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 22/4

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 29/4

Abola Newsroom

Κοπή πίτας την Κυριακή 25/2 ο Αθηναϊκός

Abola Team 3