free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ενίσχυση με Κοτταρά για την Κηφισιά 2010

Στην απόκτηση του 29χρονου επιτελικού μέσου Γιώργου Κοτταρά προχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων

Με το πόδι … πατημένο στο γκάζι συνεχίζουν απτόητοι στην Κηφισιά 2010 την προσπάθειά τους, που ανάγεται στην όσο το δυνατόν πιο συστηματική αναδόμηση του ρόστερ.

Στα εσωτερικά του φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων κυρίαρχη είναι η άποψη της ανάγκης ενίσχυσης με ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πληρούν ρις προδιαγραφές να ηγηθούν στο εγχείρημα της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο δύσκολο και γεμάτο ιδιαιτερότητες πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ξεκίνησε τον χορό των μεταγραφών, με τον Γιώργο Κοτταρά να είναι ο πρώτος που ήρθε σε συμφωνία. Ο 29χρονος δεκάρι έπαιζε στον Τριφυλλιακό, με τον οποίο κατά την περσινή σαιζόν είχε 8 συμμετοχές.

Από κει και πέρα στον τομέα των ανανεώσεων ο βασικός κορμός της περσινής χρονιάς έμεινε, με προεξάρχοντα τον αρχηγό Περικλή Μητρόπουλο, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πάνω από 100 εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας (105 συμμετοχές).

Τέλος, η έναρξη της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις 19/8, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες.

Related posts

Ιλίσια 2004-Ελευθερούπολη 0-1

Abola Team 3

Η…μπίλια στο ‘χ’ για Τερψιθέα και Παράδεισο

abola10

Λύγκος (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη”(vid)

abola10