free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κίνηση προοπτικής με Γιαννικόπουλο η Αλσούπολη

Στην απόκτηση του 18χρονου ταλαντούχου αμυντικού της Α.Ε. Ηρακλείου προχώρησε η Αλσούπολη του Θανάση Ψύλια (φωτό)

Την προσπάθεια ουσιαστικής μεταγραφικής της ενίσχυσης συνεχίζει απτόητη η Αλσούπολη, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, που θα της επιτρέψουν να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο καινούριο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ιθυνόντων του συλλόγου των βορείων προαστίων εντάχθηκε στο ρόστερ ο 18χρονος και ιδιαίτερα ταλαντούχος Κώστας Γιαννικόπουλος, ο οποίος προέρχεται από την γειτονική Α.Ε. Ηρακλείου.

Το νέο απόκτημα των «πρασίνων ξεχωρίζει για τις ανασταλτικές του ικανόττες και εκτιμάται ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να αποδεΙχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια.

Τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς απολαμβάνουν πλέον οι ποδοσφαιριστές της Αλσούπολης, αφού για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η έναρξη της θεριν΄ςη προετοιμασίας με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας , η οποία έχει προγραμμΑτιστεί για τις 7:30 μ.μ.

Με αφορμή την επερχόμενη έναρξη της νέας σεζόν, ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ψύλλιας έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

«Βασική μας επιδίωξη είναι την ερχόμενη σεζόν να αφήσουμε ξανά το στίγμα μας. Να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό και θα έχει όλα τα εχέγγυα να πραγματοποιήσεΙ μία αξιόλογη πορεία»

Related posts

Απόλυτο αφεντικό ο Άγιαξ Ταύρου 2-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Abola Team 3

Τον Πολυμερόπουλο απέκτησε η Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3

Στην Κηπούπολη ο Νάτσιος

Kώστας Παλαιολόγος